Samenwerkingen

Kom in contact met LaQlub en word een partner.

  • Home
  • Samenwerkingen

Wordt een partner van LaQlub!

LaQlub is een exclusief platform met een aanbod dat varieert van A-merken tot items volgens de allerlaatste trends. Onze members verwachten unieke spullen en bovenal kwaliteit. Heeft u een mooi merk in het hoge segment en behoefte aan extra exposure? Open dan uw eigen store in onze digitale showroom. Wanneer wij ervan overtuigd zijn dat uw merk perfect is voor onze members kunt u onderdeel worden van onze Qlub.

Missie

LaQlub biedt onze exclusieve members een unieke ervaring met mooie producten

Waarom LaQlub?

Bij ons krijgt u een spotlight voor uw mooie merk. Het inzetten van ons online kanaal biedt u de mogelijkheid om uw bereik te vergroten. De fysieke showroom hebben wij gedigitaliseerd waarbij u uw eigen store kunt openen om uw merk te presenteren tegen marktconform prijzen. Wij hebben gemerkt dat de focus van veel webshops ligt bij een lage prijs, maar bij ons is dat juist niet. Wij willen kwaliteit en het bijbehorende prijskaartje. Wij zorgen voor uw store en zetten verschillende marketingtools in om uw merk te promoten.

Ons platform is niet alleen beperkt tot Nederland. Wij bereiken ook andere landen zoals Duitsland, Zweden, Engeland en meer.

Om samen tot het beste resultaat te komen, koesteren wij een nauwe samenwerking waarin wij meer te weten willen komen over uw merk en het verhaal achter de producten. Hierbij geloven wij in een informele en persoonlijke relatie. Bent u geïnteresseerd om samen te werken en onderdeel te worden van onze Qlub? Neem dan contact op via info@laqlub.com!

Contactgegevens

Kom in contact met LaQlub.com

LaQlub.com Tivolistraat 6 5017 HP, Tilburg Netherlands
  • KVK58496300
  • BTWNL853064581B01